Kuolinpesän tyhjennys

Kuolinpesän tyhjennys tai tavaroiden vähentäminen – me autamme!

Oletko sinä tai läheisesi muuttamassa palvelutaloon ja kaikille tavaroille ei ole paikkaa? Kenties haluat autotallin tai varaston tyhjennettyä helposti ja nopeasti!

Palveluihimme kuuluu erilaiset tyhjennykset. Tyhjennettäviä kohteita voi olla esimerkiksi asunnot, varastot, vintit, kellarit, kuolinpesät yms. Teemme arvioinnin aina tapauskohtaisesti. Teemme sovittaessa asunnon siivouksen. Kauttamme saatavilla myös asuntojen realisoinnit ja pienremontit.

Kun haluat arvion irtaimistosta, ota yhteyttä meihin.  Nähtyämme irtaimiston, teemme arvion heti ja kaupat onnistuvat nopeasti. Arviointi ei sido sinua mihinkään. 

Soita ja kysy lisää! J. Simolin 0400 152 555

Kuolinpesän tyhennys – helposti ja nopeasti!

Kaikki alkaa siitä, kun otat meihin yhteyttä ja sovimme tapaamisen. Saavumme paikalle näkemään kuolinpesän irtaimiston konkreettisesti. Näin pystymme tekemään luotettavan arvioinnin irtaimiston arvosta. Sinun ei tarvitse siivota asunnosta mitään ennen tapaamistamme. Joskus ammattilainen näkee arvon yllättävässäkin esineessä. Keskustelemme kanssasi siitä, mitä toivot asunnosta tyhjennettävän ja millaisella aikataululla. Teemme sovittaessa lopuksi myös kuolinpesän siivouksen. Mikäli tekemämme arvio on sinulle sopiva, sovimme tarkemman aikataulun ja muut tarvittavat yksityiskohdat, kuten asuntoon kulkeminen (avaimen käyttö).

Suuremmat tavaramäärät, kuten asuntojen tyhjennykset, toteutetaan usein viikon sisällä, jopa 1-2 päivän aikana. Aikataulut ovat aina tapauskohtaisia, joten tärkeintä on sopia ensin arviointitapaaminen.

Mikäli tyhjennämme asunnon kaikesta irtaimesta, huolehdimme tarpeettoman tavaran kierrättämisen asianmukaisella tavalla. Pyrimme löytämään mahdollisimman monelle esineelle uuden kodin.

Kuolinpesän tyhjennys – itse vai ammattilainen?

Kuolinpesän tyhjennys voi vaatia sinulta aikaa ja vaivaa ja joskus asialla on kiire. Voit hoitaa kuolinpesän tyhjennyksen myös nopeasti ja helposti. Anna ammattilaisen hoitaa työ puolestasi. Meillä on kokemusta alalta jo useamman vuosikymmenen ajalta. Sinun ei tarvitse siivota asunnosta mitään!

Kun olet ottanut talteen itsellesi tärkeät esineet, voit huoletta jättää kaiken muun ammattilaisten tyhjennettäväksi. Meidän kauttamme esineet saavat arvoisensa uuden kodin. Tarkoituksemme on heittää mahdollisimman vähän pois.