Tervetuloa sivuillemme!

Ostamme kuolinpesät ja teemme tyhjennyksiä vuosikymmenien kokemuksella, aina asiakasta arvostaen.
Palveluihimme kuuluu monenlaisten irtaimistojen ostaminen ja tyhjennys. Ostamme lähes kaikkea kodin irtainta.

Toimimme pääsääntöisesti Turussa ja sen lähiseudulla, mutta sovittaessa myös kauempanakin.

Kuolinpesän tyhjennys

Onko edessä kuolinpesän tyhjennys tai muutto palvelutaloon? Me voimme auttaa sinua! Tyhjennettäviä kohteita ovat esimerkiksi kuolinpesät, asunnot, varastot, vintit, kellarit yms. Tarvittaessa teemme kuolinpesän loppusiivoksen. Tarpeettoman tavaran kierrätämme asianmukaisesti. Ota yhteyttä ja pyydä arviointia! Lisää aiheesta Kuolinpesän tyhjennys täältä.

Irtaimiston arviointi

Pohditko yksittäisen tavaran tai koko asunnon irtaimiston myyntiä? Kaikella tavaralla on oma arvonsa. Joskus ammattilainen tunnistaa arvon yllättävästäkin esineestä. Teemme arviointeja vuosikymmenten kokemuksella. Arviointi ei sido sinua mihinkään. Ota yhteyttä ja pyydä arviointia! Lue lisää aiheesta Irtaimiston arviointi täältä.

Ostetaan irtaimistoa

Haluatko vähentää tavaran määrääsi ja muuttaa sinulle tarpeettoman tavaran rahaksi? Onko edessä muutto palvelutaloon ja myyt osan irtaimistosta? Me ostamme lähes kaikkea kodin irtainta. Esimerkiksi yksittäisiä tavaroita, kultaa, hopeaa koruja, pieneriä ja kuolinpesien irtaimistoja. Ota yhteyttä ja pyydä arviointia! Lisää aiheesta Ostetaan irtaimistoa täältä.

Kulta, hopea ja korut

Haluatko vaihtaa korusi rahaksi? Ostamme kaikkea jalometallia, esimerkiksi kultaa, hopeaa, pronssia. Ostamme koruja, kelloja, aterimia, arvoesineitä jne. Ota yhteyttä ja pyydä arviointia! Lisää aiheesta Kulta, hopea ja korut täältä.

OTA YHTEYTTÄ

Kokemuksemme mukaan asia hoituvat parhaiten, kun soitat ja sovimme tapaamisen. Arviointi vaatii usein tavaroiden näkemisen konkreettisesti. Yhteydenpitomme onnistuu tarvittaessa myös sähköpostitse (esim. kuvien lähetys).

"*" indicates required fields