EH-Special Service – Palvelua, johon voit luottaa!

PYSYVÄT RATKAISUT

Sinulla on tarve jollekin mahtavista palveluistamme.

LUONNONMUKAISUUS

Ota meihin yhteyttä, sovitaan työ ja ajankohta.

AMMATTITAITOMME

Hoidamme työn sovitusti – laadusta tinkimättä.

Tervetuloa EH-Special Servicen kotisivuille!

Etsitkö ammattitaitoista ja luotettavaa kumppania kuljetus- ja maanrakennusprojekteihin sekä kiinteistönhoitoon? Olet oikeassa paikassa.

EH-Special Service on vuonna 2017 perustettu yritys, joka tarjoaa monipuolisia palveluita hiekka- ja soodapuhalluksesta hitsaukseen ja maalaukseen, kuljetuksiin ja pihatöihin. Olemme erikoistuneet täyttämään asiakkaidemme tarpeet ammattitaidolla ja huolellisuudella.

Palveluihimme kuuluvat hiekka- ja soodapuhallustyöt, hitsaus, maalaus, kuljetuspalvelu, nurmikon leikkaus, lumityöt ja asuntovaunun vuokraus. Puhdistamme ja valmistelemme pinnat ammattitaidolla ja tehokkaasti, tarjoamme laadukasta hitsaustyötä erilaisiin tarpeisiin ja tuomme uutta ilmettä ympäristöön aitojen, piharakennusten ja muiden kohteiden maalauksella. Olipa kyse muutosta tai tarvikekuljetuksesta, hoidamme kuljetukset luotettavasti, ja mönkijällä suoritettavat lumityöt pitävät pihasi turvallisena ja siistinä talvisin. Lisäksi tarjoamme mukavan ja kätevän asuntovaunun vuokrauspalvelun lomasi tai tapahtumasi tarpeisiin.

Olemme sitoutuneet tarjoamaan asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua joka kerta. Yhdistämällä osaamisemme ja intohimomme työhömme, varmistamme projektiesi sujuvuuden ja onnistumisen.

EH-SPECIAL SERVICE

Ota yhteyttä meihin ja kerro tarpeistasi,
niin räätälöidään yhdessä juuri sinulle sopiva ratkaisu!

YHTEYDENOTTOLOMAKE

Autamme mielellämme sinua kaikissa.
Oli asiasi mikä tahansa, niin me hoidamme sen!

"*" indicates required fields