Virkistää kotisi,
tuo loistoa elämääsi!

koe puhtaiden ja kirkkaiden asuintilojen ilo.

Tervetuloa Clean Liljavuon kotisivuille!

Clean Liljavuo on Pirkanmaalla toimiva siivouspalveluyritys, joka tarjoaa laadukasta ja luotettavaa siivouspalvelua niin kotitalouksille kuin yrityksillekin. Olemme erikoistuneet monipuolisiin siivouspalveluihin ja tarjoamme laajan valikoiman erilaisia siivousratkaisuja asiakkaidemme tarpeiden mukaan.

Palveluihimme kuuluu kotisiivous, joka kattaa perusteellisen kodin siivouksen aina pölyjen poistosta imurointiin ja lattioiden puhdistukseen. Huolehdimme myös yritysten siivoustarpeista ammattitaitoisesti ja tehokkaasti. Olipa kyseessä toimisto, liikehuoneisto tai jokin muu yritystila, hoidamme siivouksen huolellisesti, jotta tilat säilyvät siisteinä ja viihtyisinä.

Muuttosiivouksissa autamme sinua jättämään vanhan kodin puhtaaksi ja siirtymään uuteen kotiin vaivattomasti. Tarjoamme myös rakennussiivouksia, joissa huolehdimme rakennustyömaiden puhtaanapidosta ja varmistamme turvallisen työympäristön. Lisäksi suoritamme luovutuskohteiden siivoukset, jotta uudet asukkaat pääsevät nauttimaan puhtaista ja raikkailta tiloista.

Erikoissiivouksissa keskitymme erityistä huolenpitoa vaativiin kohteisiin, kuten sairaaloihin, päiväkoteihin ja muihin vastaaviin tiloihin. Tarjoamme myös kertasiivouksia, sopimussiivouksia ja ikkunanpesua, joka pitää ikkunat kirkkaina ja näkymät selkeinä.

Tarjoamme myös erilaisia puhdistuspalveluja, kuten lasipintojen pesua, desinfiointia, lattioiden koneellisia puhdistuksia, höyrypuhdistuksia, tekstiilien puhdistuksia sekä painepesuja. Näiden palveluiden avulla pidämme tilat puhtaina, raikkaina ja hygieenisinä.

Kun tarvitset luotettavaa ja ammattitaitoista siivouspalvelua, ota yhteyttä Clean Liljavuohon. Asiakastyytyväisyys on meille tärkeää, ja tavoitteenamme on tarjota sinulle parasta mahdollista palvelua. Olemme valmiina auttamaan sinua kaikissa siivoushaasteissa, oli kyse sitten pienestä kertasiivouksesta tai laajasta yrityssiivouksesta.

Ota yhteyttä ja pyydä ilmainen tarjous – anna meidän hoitaa siivous puolestasi!

Kotisiivous

Koti on paikka, jossa vietät suuren osan ajastasi, ja sen puhtaus ja viihtyisyys vaikuttavat merkittävästi hyvinvointiisi. 

LUE LISÄÄ

Yrityssiivous

Ymmärrän, että yrityksesi imago ja työntekijöiden hyvinvointi ovat ensisijaisen tärkeitä.

LUE LISÄÄ

KUINKA PALJON SIIVOUS MAKSAA?

Siivouksemme hinnat ovat alkaen 45€/h.

Suunnittelemme siivouksen aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Tässä on esimerkkejä tehdyistä töistämme:

Ota yhteyttä

"*" indicates required fields