mitä erikoisemmat maalit ja teollisuuden tarvikkeet - meiltä!

Tarjoamme ammattitaidolla kaiken maailman maalit,
teollisuuden tarvikkeita sekä teollisuuden huoltopalveluita.

TARVE

Meiltä saat laajalta alalta ammattilaisen avuksesi. Meille voit soittaa tai laittaa yhteydenottolomakkeen kautta meille tuotetilauksen. Tai jos et ole varma mitä tarvitset niin autamme mielellämme löytämään juuri sen oikean ratkaisun sinulle.

NOPEA TOIMITUS

Toimituksesta voidaan sopia lähetys- tai noutomalli. Varastostamme löytyvät tarvikkeet ovat noudettavissa seuraavana arkipäivänä ja tilaustarvikkeet 3-5 arkipäivän päästä tilauksesta. Lähetettävät tuotteet lähetetään seuraavana arkipäivänä siitä kun se meille on saapunut, mikäli tuotetta ei ole ollut varastossa.

TYYTVÄINEN ASIAKAS

Meille asiakastyytyväisyys ei ole itseisarvo, se on yrityksemme tärkein arvo. Haluamme saada asiakkaamme tyytyväiseksi tilanteessa kuin tilanteessa, ja siksi meillä on panostettu asiakaspalvelun laatuun, laadukkaiden tuotteiden monipuolisuuteen, toimiviin toimitusmalleihin sekä kilpailukykyisiin hintoihin.

ARSSOLL FINLAND OY

Olemme monipuolinen monitoimiyritys.

Arssoll Finland Oy on monipuolinen ja innovatiivinen yritys, joka tarjoaa laajan kirjon palveluita ja tuotteita erityisesti ajoneuvojen korjaukseen, teollisuuden tarpeisiin sekä kunnossapitotoimiin. Yrityksemme on omistautunut tarjoamaan asiakkailleen huippulaatuisia tuotteita ja palveluita, jotka täyttävät korkeimmatkin standardit.

Ajoneuvojen korjausmaaleissa olemme alan asiantuntijoita ja tarjoamme laadukkaita maalituotteita, jotka sopivat niin ammattikäyttöön kuin harrastelijoillekin. Laajasta valikoimastamme löytyy erilaisia maaleja, värisävyjä ja tarvikkeita, jotka auttavat asiakkaitamme saavuttamaan täydellisen maalipinnan ja korjaamaan ajoneuvonsa ammattitaidolla.

Teollisuuden alalla olemme luotettava kumppani tarjoten laakereita, tiivisteitä ja voimansiirron osia, jotka ovat keskeisiä monille teollisuuden prosesseille. Laakerimme ja osamme ovat valmistettu kestävistä materiaaleista ja ne täyttävät tiukimmatkin tekniset vaatimukset, mikä varmistaa sujuvan ja luotettavan toiminnan teollisuuden eri sovelluksissa.

Lisäksi tarjoamme laajan valikoiman teollisuuden kunnossapitoon liittyviä tarvikkeita ja osia. Tämä sisältää esimerkiksi voiteluaineita, tiivistemateriaaleja, työkaluja ja muita tarvikkeita, jotka auttavat ylläpitämään laitteiden ja koneiden tehokkuutta ja pitkäikäisyyttä.

Arssoll Finland Oy:n tavoitteena on olla asiakkaidensa luotettava kumppani, joka tarjoaa laadukkaita ja innovatiivisia ratkaisuja heidän tarpeisiinsa. Olemme sitoutuneet jatkuvasti kehittämään ja laajentamaan tuote- ja palveluvalikoimaamme, jotta voimme vastata entistä paremmin asiakkaidemme vaatimuksiin ja odotuksiin. Takaamme asiakkaillemme paitsi korkealaatuiset tuotteet ja palvelut myös ammattimaisen asiakaspalvelun ja teknisen tuen.

Arssoll Finland Oy on valintasi, kun tarvitset luotettavaa ja monipuolista kumppania ajoneuvojen korjaukseen, teollisuuden tarpeisiin tai kunnossapitotoimiin.

ota yhteyttä

Autamme mielellämme sinua. Oli asiasi mikä tahansa, niin me hoidamme sen!

"*" indicates required fields

Terms and condition checkbox*