Vikadiagnostiikka

Tarkkaa vikadiagnostiikkaa

Diagnostiikka tarkoittaa auton ajotietokoneen tietojen analysointia. Vianmääritykset hoidamme uusimmilla testereillä, jotka mahdollistavat lähes kaikkien autojen vikadiagnostiikan lukemisen ja oikeiden huoltotoimenpiteiden valitsemisen.

Kun autosi mittaristossa palaa ylimääräinen merkkivalo, se on merkki jostain viasta. Vuoden 2001 ja sitä uudemmat autot eivät läpäise katsastuksen OBD-testiä, jos moottorihäiriövalo palaa tai vikamuistiin on tallentunut vikoja.

Olemme erikoistuneet merkkikohtaisiin testauksiin ja huoltoihin. Tunnemme erityisen hyvin saksalaiset autot ja automerkit, kuten  BMW, Opel, Mercedes Benz, Volkswagen, Audi ja Skoda.

Laadukasta vianselvitystä

Laadukas vianselvitys ei ole vain vikakoodien lukemista ja niiden perusteella tehtäviä osien vaihtoja. Nykyautoissa lisääntyvät väyläviat voivat johtaa jopa kokeneen ammattilaisen harhaan. Tämä voi johtaa kalliin ohjainlaitteen turhaan vaihtamiseen.

Olemme viime vuosina tähdänneet vianselvityksissä siihen, että vian aiheuttaja löydetään ennen osien vaihtamista. Saavutamme tavoitteemme laadukkailla oskilloskooppimittauksilla sekä automerkkien omilla, järjestelmällisillä vianhakumenetelmillä ja merkkikohtaisilla testereillä.

Meillä on pääsy useimpien automerkkien omiin portaaleihin, joista löydämme kytkentäkaaviot ja vianhakujärjestykset. Näiden avulla pystymme vikatilanteissa sulkemaan pois mahdolliset johtosarja-, anturi-, väylä- ja ohjainlaiteviat.

Polttoainekäyttöisen lisälämmittimen vianselvitys

Polttoainekäyttöinen lisälämmitin eli yleisemmin Webasto tai Eberi (Eberspächer) Usein kuulemme että asiakkaalle on kerrottu että vika ei korjaudu muuten kun koko lämmittimen uusimalla. Useimmissa tapauksissa asia ei ole näin, vaan vika on Webaston tai Eberin jossain yksittäisessä komponentissa ja näin korjaus kustannukset pienenevät huomattavasti.

Käytössämme on Webaston ja Eberspächerin omat testerit jolla pääsemme aktivoimaan ja testaamaan komponentit yksitellen ja näin toteamaan missä vika on. 

  • Autohuoltopalvelut
    03-3564991
  • Rengaspalvelut
    010 3262 850
men with tyre